Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.
Majoritatea produselor de pe site-ul nostru sunt disponibile în magazine, deoarece scopul acestui site este de a fi un catalog general pentru clienții din diferite țări... Cu toate acestea, se poate întâmpla, de asemenea, ca produsele disponibile în Regatul Unit să nu fie încă disponibile în Germania sau invers. Vestea bună este că, dacă puteți vedea produsul pe site-ul web, acesta ar putea ajunge în curând în magazinul dumneavoastră: așadar, rămâneți cu ochii în patru și căutați produsele noastre pe rafturi!
Puteți găsi produsele Cirio în toate tipurile de magazine, cum ar fi marile centre comerciale, hipermarketurile, supermarketurile, minimarketurile și magazinele de cartier, dar și în magazine mai mici, cum ar fi magazinul „din colț”, magazinul „etnic” sau magazinul „gourmet” .... și pe o mulțime de platforme online.
Roșiile noastre provin de pe terenurile noastre cultivate care se află în Italia.
Terenurile pe care sunt cultivate roșiile noastre sunt răspândite în toate regiunile italiene, în special în Emilia-Romagna, Apulia și Toscana.
Suntem o cooperativă de fermieri, plătiți corect pentru munca și eforturile noastre. Condamnăm orice fel de sclavie modernă în câmp și practicile comerciale neloiale. Am semnat un cod etic prin care ne angajăm să respectăm fiecare parte interesată din interiorul și din afara companiei, inclusiv consumatorii finali și... mediul înconjurător.
Prin produse ecologice înțelegem toate acele produse care provin din agricultura ecologică, un sistem de producție care respectă sănătatea omului și a mediului în toate etapele, excluzând utilizarea oricărui produs chimic de sinteză și a oricărui organism modificat genetic, pentru a păstra și îmbunătăți caracteristicile solului și pentru a respecta formele de viață și biodiversitatea.
A fi o cooperativă înseamnă să avem grijă de natură la fel de mult cum avem grijă de fermierii noștri. Actualizăm în mod constant tehnicile agricole pentru a conserva mediul înconjurător.
Cirio consideră că un produs este ecologic atunci când este obținut prin metode care respectă standardele europene de agricultură ecologică. Standardele pentru ca un produs să fie considerat ecologic variază la nivel mondial, dar pentru noi, caracteristicile agriculturii ecologice sunt toate practicile care presupun utilizarea ciclică a resurselor, promovează echilibrul ecologic și conservă biodiversitatea.
Agricultura de precizie se referă la o serie de strategii și instrumente care permit optimizarea și creșterea calității și productivității solului printr-o serie de intervenții ecologice cu obiective foarte precise, datorită unor tehnologii din ce în ce mai avansate.
Se numește „de precizie” datorită celor mai moderne instrumente utilizate pentru a efectua intervenția corectă, la locul potrivit, la momentul potrivit, răspunzând nevoilor specifice ale culturilor individuale și ale suprafețelor de teren, cu un nivel ridicat de precizie.
Tehnologiile sunt utilizate, în primul rând, pentru a colecta date și informații care sunt folosite pentru a lua decizii privind modul de îmbunătățire a producției și, în al doilea rând, pentru a pune în aplicare corecțiile durabile necesare pentru a atinge acest obiectiv.
Produsele noastre sunt cultivate în conformitate cu principiile „agriculturii integrate” și ale „agriculturii de precizie”.
Prin "agricultură integrată" înțelegem că am semnat un contract voluntar cu consumatorii noștri, prin care ne angajăm să folosim, pentru orice aditivi care pot fi necesari, cu 70% MAI PUȚIN DECÂT LIMITA LEGALĂ; în acest fel, integrăm tehnicile agricole moderne cu cele vechi și îmbunătățim calitatea naturală a produselor noastre.
Pentru mai multe informații privind „ferma agricolă de precizie”, a se vedea mai sus.
Fără nicio umbră de îndoială putem afirma că produsele noastre sunt sănătoase și gustoase!
Nu există o singură denumire specifică a soiului de roșii pe care îl folosim pentru producția noastră, ci le selectăm pe cele care se potrivesc cel mai bine producției industriale. Semințele noastre sunt furnizate de companii de semințe care cercetează soiuri capabile să îmbunătățească caracteristicile potrivite pentru produsele industriale, cum ar fi culoarea vie, gustul bun și o pulpă fermă și groasă. Acest lucru se face pentru a optimiza calitatea și procesul de producție. Selecția este în întregime naturală și NU FOLOSIM NICIODATĂ SEMNĂTURI OMG. Pentru a produce Polpa (roșii cuburi) sau Passata (roșii pasate), prelucrăm roșii de formă rotundă, cultivate în special în nordul și centrul Italiei. Roșiile prunișoare decojite, roșiile cherry și roșiile Datterini provin în principal din zone consacrate din sudul Italiei.
Nu folosim bisfenol A în stratul cutiilor noastre de conserve.
Stratul alb prezent în partea interioară a cutiilor noastre este realizat din email alb de poliester. Funcția sa principală este de a preveni oxidarea rapidă a produsului intern. Nu este în niciun caz dăunătoare pentru produs.
Da. Gama noastră principală de produse pe bază de roșii, Cirio Chopped Tomatoes (Roșii cuburi), Cirio Plum Tomatoes (Roșii prunișoare decojite), Cirio Passata (Roșii pasate) și Cirio Puree (Pastă de roșii) sunt toate potrivite pentru vegani, la fel cum este și gama noastră de legume.
ÎN GENERAL, DA, produsele pe bază de roșii (roșiile decojite, pastă de roșii, roșii pasate, roșii cuburi, ....), produsele pe bază de legume și gama noastră de gemuri sunt lipsite de alergeni; doar unele sosuri de roșii care conțin anumiți alergeni (țelină sau altele, în funcție de ingredientele folosite) au o indicație clară a alergenului pe etichetă. Absența alergenilor include absența riscului de contaminare încrucișată în timpul fabricării.
Excepție fac Cirio La Napoletana, Cirio Pasta Sauce Arrabbiata, care conțin urme de gluten și sosul Cirio Pizza, deoarece conține unele ierburi aromatice în care poate fi prezent gluten din cauza contaminării încrucișate pe teren. De asemenea, unele dintre produsele din mâncărurile gata preparate (cum ar fi legume și cereale, chilly veggie și fasole gătită) ar putea conține urme de gluten. Vă sfătuim întotdeauna să VERIFICAȚI CU ATENȚIE ETICHETA INGREDIENTELOR înainte de a le consuma.
Multe dintre produsele Cirio sunt certificate Kosher și/sau Halal, în funcție de fabrica în care sunt produse. Vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact dacă doriți să obțineți aceste informații pentru un anumit produs, menționând descrierea produsului și codul de producție care este imprimat pe ambalaj.
Foarte puține dintre produsele noastre conțin acid citric, iar acesta este declarat întotdeauna pe lista de ingrediente.
PH-ul natural al roșiilor este în mod normal în intervalul 4,2-4,5. Pentru a obține un produs stabil, cu un termen de valabilitate de aproximativ 3 ani la temperatura camerei, în industria conservelor este utilizată tehnica de „pasteurizare” a produsului. Singurul proces utilizat este încălzirea roșiilor pentru un timp fix.
Uneori se întâmplă ca pH-ul natural al roșiilor (materie primă) să fie puțin peste 4,5, motiv pentru care se adaugă o cantitate foarte mică de acid citric pentru a readuce pH-ul în intervalul natural de 4,2-4,5.
În acest fel, procesul de pasteurizare termică utilizat este întotdeauna eficient, iar produsul finit este stabil pe toată durata sa de valabilitate.
Acidul citric nu este un „conservant”, ci este utilizat doar ca „regulator de aciditate”.
Roșiile cuburi Cirio sunt decojite și curățate de semințe. Cu toate acestea, din cauza naturii procesului, nu putem garanta că fiecare cutie va fi 100% fără coajă sau semințe. S-ar putea ca, în unele cazuri, să rămână coajă sau semințe.
Dacă sunteți în căutarea unui produs fără coajă și semințe, atunci vă recomandăm să luați în considerare roșiile pasate Cirio Passata, deoarece roșiile sunt decojite, curățate de semințe și trecute printr-o sită fină, astfel încât putem garanta că toate semințele și coaja au fost eliminate.
NICIO PROBLEMĂ. Vă dezvăluim un secret pentru a deschide corect conservele. Inelul de tragere trebuie ridicat la cel puțin 90 de grade, astfel încât sigiliul să fie inițial perforat, înainte de a deschide secțiunea de deschidere încet și constant, până când aceasta poate fi deschisă complet.
În cazul în care inelul de tragere s-a rupt deja, vă rugăm să folosiți un desfăcător de conserve standard pe fundul cutiei pentru a avea acces la produs.
TETRAPAK (CARTON) poate fi deschis cu mâinile. De asemenea, TUBUL cu concentrat și BOLURILE MICI din plastic sunt ușor de deschis. Watch the tom spot!
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits