Mâncare principală
Carne
Greu
2h40min
50 de bucăți porții
350 g Cirio Passata
1 lingură de Cirio Tomato puree
500 g carne tocată de vită
200 g orez
Frunzele de la o varză murată
Cimbru, boia dulce, foi de dafin, piper și sare, după gust
1 legătură pătrunjel
3-4 linguri ulei
1/4 varză murată tocată mărunt
2 cepe mari tocate mărunt
1. Călește ceapa și adaugă Cirio Tomato puree, apoi ia compoziția de pe foc.
2. Amestecă carnea de vită împreună cu compoziția făcută, orezul clătit, pătrunjelul și condimentele
3. Împachetează compoziția rezultată cu grijă în foile de varză încât să nu se desfacă, apoi aranjează sarmalele în oală pe un strat de varză murată tocată mărunt
4. Adaugă un strat final de varză murată tocată mărunt peste sarmale, apoi adaugă Cirio Passata și apă peste sarmale
5. Pune la cuptor sarmalele pentru 2 ore la 180 grade, și... poftă bună!
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits