Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști
Cirio Italy
From the fields to the table

Roșii pasate

Passata

Experiența și expertiza unice a lui Cirio au dus la obținerea celei mai bune passate italiane. Perfect netede și catifelate, cu o aromă dulce și delicată, roșiile noastre rotunde sunt blanșate, decojite și trecute printr-o sită fină pentru a produce un sos cu textură fină care va spori gustul preparatelor dvs.

De ce Passata?

Excelentă pentru supe cremoase sau sosuri de roșii - adăugați doar ierburi aromatice și condimente

Ingrediente

Roșii, sare, regulator de aciditate: acid citric

 

 


Formate disponibile
700g
700g
Sticlă
350g
350g
Sticlă
540g
540g
Sticlă PET - La Classica
540g
540g
Sticlă PET - La Napoletana
3x200g
3x200g
Tetra brik
500g
500g
Tetra brik
3x200g
3x200g
Tetra brik - Po Valley

Proprietățile benefice ale roșiilor

Roșiile sunt dulci, suculente și delicioase. Toată lumea știe că sunt bune, dar știe toată lumea de ce anume roșiile sunt un aliment atât de sănătos?

Haideți să vedem care sunt aspectele care fac ca roșiile să fie o excelentă alegere sănătoasă. O porție de roșii (o cană sau 150 de grame) este o sursă de vitamine A, C, K, acid folic și potasiu. Iar roșiile sunt în mod natural sărace în sodiu.

Inspiră-te din rețetele noastre

cu Roșii pasate

Mâncare principală
Greu
2h40min
Sarmale cu carne de vită 
Garnitură
Mediu
25 min
Supă de roșii cu năut, turmeric și semințe mixte
Incepator
Mediu
30 min
Clătite sărate, sos de roșii, brânză feta și avocado
Mâncare principală
Uşor
30 min
Supă de orz cu roșii
Incepator
Greu
30 min
Salată de legume, fructe și iaurt
Toate rețetele
Tomatoes
Vegetables
Ready Meals
Food service

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits