Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.
Roșiile și produsele verzi, proaspăt culese, sunt foarte perisabile: atunci când sunt culese, trebuie să fie păstrate câteva ore pentru a preveni riscul de fermentație.
Toate etapele de producție sunt monitorizate în permanență: temperaturile de pasteurizare, greutățile, sigiliile etanșe ale recipientelor, precum și caracteristicile fizice și chimice ale produselor finite.
Cele 10 fabrici ale noastre din Italia sunt situate la cel mult 50 km de
de câmpurile de cultivare.
Unitățile de producție Cirio protejează mediul înconjurător pentru a îndeplini cerințele celor mai recunoscute certificări.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits